Sıkca Sorulan Sorular

Okul öncesi dönemde çocuklar, vücut ve beyin gelişimi açısından hızlı büyüme gösterirler. Çocuklarımızı mikroplardan ne kadar korumaya çalışsak da, bağışıklık sistemleri henüz gelişmediğinden bünyeleri mikroplara açıktır, bu yüzden de bazen hastalanabilirler. Bağışıklık sistemleri güçlü olsun diye evden dışarı çıkmalarına izin vermemek, çocukların sağlıklı büyümelerini sağlamaz. Aksine bağışıklık sistemleri mikroba alışık olmadığından, kalabalık bir

Yemeklerimiz, profesyonel bir ekip tarafından okulumuzda pişirilmektedir. Günlük olarak temin edilen ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır. Çocuklarımıza  öğle yemeği olarak  üç çeşit yemek servisi yapılmaktadır. Buna ek olarak farklı zamanlarda dördüncü çeşitte verilmekte olup yemek listesi ve kalori değerlerinin tespiti  diyetisyen gözetiminde yapılmaktadır. Yemeklerin hazırlanması ve servisi sürecindeki tüm adımlarda temizlik ve hijyen ön planda tutulmaktadır. Öğrencilerin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmelerinin kontrolünü sağlamak için diyetisyen kontrolünde hazırlanan menüler okul web sayfasında siz değerli velilerimizle paylaşılmaktadır.